Saturday, December 29, 2012

Reisi varasem algus/Earlier departure

Tsauki!

Eile õhtul sain e-maili BookingHousist, kust ma oma lennupiletid New York'i ostsin (TLL-RIX-ARN-NYC). Kiri oli väga paljuütlev, samas jälle täiesti mittemidagiütlev - minu tellimuses on tehtud olulised muudatused. Aga mis muudatused? No clue. Vaatasin siis reisikavast, ei näita ka midagi! (ok, see selleks, pigem väike improvement area teenusepakkujale..)
Igatahes peale Läti neiuga vestlemist sain teada, et üks mo lend on tühistatud, pean kontakteeruma AirBaltic'uga (tuntud ka kui AirPeldik).
Kogu kiri: "Olulised muudatused tellimuses." Millised siis?
Täna hommikul siis sain liinile ABga ja kuulsin, et pole tühistatud, vaid nihutatud varasemale ajale 15 min. St mo lendudevaheline aeg jääb alla 20 min (täpsemalt oli see siis 10 min) ja see ei ole lubatud. Küsisin, et mis siis saab, NY lendu küll maha magada ei tahaks... Peale lühikest konsulteerimist pakuti mulle uut lendu eelmisel õhtul, ehk siis 2. jaanuaril 20:25(?) ja öö Riias hotellis. OK, mis mul siis muud üle jäi... jama on see, et Mailel oli oma lennupilet Taani ostetud niiviisi, et me saaks veel peale check-in'i ja security check'i koos tsillida, st ta lend läks ca 5 minti hiljem... aarghh.. (tegelt ütlesin AB teenindajale, et võin jooksuga ka sinna teise lennuki peale hüpara RIX lennujaam on niikuinii nii väike, ta aga ikka ütles, et company policy ei luba seda).
Igatahes, selle tulemusena algabki mo reis ühe päeva võrra varem! Üllatus missugune.

Mis veel uut? Üritan viimaste päevadega veel endale sobiva GoPro leida ja selle töökorda seada ning viimased asjad kotti pista. :) Countdown väheneb kiiremini kui ma oodata oskan..

No comments:

Post a Comment